Φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες; Οι Bosch AeroTwin θα σας σώσουν!

Δημοσιευθηκε απο editor 17/09/2019 0 Σχολια Ανταλλακτικά & Αναλώσιμα AUTO-MOTO,

Μιας και τα πρωτοβρόχια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, κάποιοι από εμάς τους οδηγούς έχουν προσέξει ότι οι υαλοκαθαριστήρες δεν αποδίδουν και τόσο καλά... Μην ανησυχείτε όμως, σας έχουμε την λύση:

 

Γνωρίζετε ότι η αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο; Διότι οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες περιορίζουν την ορατότητα του οδηγού, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Εκτός από την κακή ορατότητα στο δρόμο, οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες μπορεί να γρατζουνίσουν το παρμπρίζ.

 

Στο Battery Club μπορείτε να αντικαταστήσετε τους υαλοκαθαριστήρες σας  με τους κορυφαίους υαλοκαθαριστήρες Bosch AeroTwin σε καταπληκτικές τιμές!

 

Η Bosch AeroTwin διαθέτει ένα πλήρες σετ αντικατάστασης για το όχημά σας.

 

Η Bosch συνεχίζει την καινοτομία της και επεκτείνει τη γκάμα των λεπίδων υαλοκαθαριστήρων, παρέχοντας λεπίδες υαλοκαθαριστήρων με μοναδικούς, ειδικούς προσαρμογείς που είναι δύσκολο να βρεθούν στην αγορά για το όχημά σας.

 

Από τη στιγμή που τοποθετείτε νέους υαλοκαθαριστήρες, οι συνθήκες στο δρόμο και το περιβάλλον αρχίζουν να τους επηρεάζουν. Το λάστιχο προοδευτικά σκληραίνει κάνοντας τους υαλοκαθαριστήρες να προκαλούν θόρυβο, να αναπηδούν και να μην καθαρίζουν σωστά. Μερικές φορές, κάποια ζημιά στο παρμπρίζ, όπως ένα χτύπημα, μπορεί να εμποδίζει τη λεπίδα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλύψει όλα τα σημεία.

 

Οι υαλοκαθαριστήρες πρέπει να ελέγχονται συχνά και να αντικαθιστώνται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο αν κάνετε πολλά χιλιόμετρα. Για παράδειγμα, σε ένα όχημα που διανύει πάνω από 30.000χλμ. το χρόνο, οι υαλοκαθαριστήρες πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 μήνες.

 

Γιατί να προτιμήσετε τους υαλοκαθαριστήρες Bosch AeroTwin:

 

Ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες μπορείτε να βασίζεστε στους Aerotwin. Ο αεροδυναμικός τους σχεδιασμός εγγυάται ιδανική ορατότητα – ακόμη και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Mικτή ένωση καουτσούκ με επίστρωση γραφίτη για μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Ασύμμετρη αεροτομή για καλύτερη επαφή με το παρμπρίζ
  • Πατενταρισμένη τεχνολογία δέσμης για ομοιόμορφο καθάρισμα.

 

Εξασφαλίστε πάντα αξιόπιστα αναλώσιμα και ανταλλακτικά αυτοκινήτου μόνο στο Battery Club

Σχολιαστε