Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά/Αντικαταβολή
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τοις μετρητοίς κατά την παραλαβή της στο κατάστημα ή στον οδηγό της εταιρεία μας.  Στην περίπτωση που η παράδοση γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφοράς η εξόφληση μπορεί να γίνει με αντικαταβολή και κόστος 3€.  

Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική (πρακτορείο φορτηγών) δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής και θα χρειαστεί να επιλέξετε έναν από τους υπόλοιπους τρόπους εξόφλησης της παραγγελίας σας.
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, παραστατικά αξίας άνω των 1.500 ευρώ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και άνω των 500 ευρώ προς επαγγελματίες (Τιμολόγιο Πώλησης) εξοφλούνται υποχρεωτικά με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Εξόφληση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
  • Ιδιωτική/τραπεζική επιταγή ημέρας.  Σε αυτή την περίπτωση η αποστολή γίνεται μετά την είσπραξη της επιταγής

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα  
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Euroline. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της Eurobank, με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Η εταιρεία μας δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας, να επανεισάγεσε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας δύναται να σας ζητηθούν να αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητας καθώς και της πιστωτικής κάρτας (με καλυμμένα τα 4 τελευταία ψηφία) στο info@batteryclub.gr ή στο fax 213 0326318. Ζητούμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και την προστασία έτσι των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.
Επίσης θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.
  
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Τραπεζα: EFG EUROBANK ERGASIAS
Αρ. λογαριασμόυ: 0026.0063.41.0200639830
IBAN: GR8102600630000410200639830

Τράπεζα Εθνική
Αρ. λογαριασμού :109/004185-82
ΙΒΑΝ: GR9801101090000010900418582

Το όνομα του δικαιούχου που θα εμφανίζεται είναι : "ΛΕΣΧΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΠΕ".
Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση αποστείλατε μας το αντίγραφο με e-mail στο info@batteryclub.gr ή με fax στο 213 0326318 προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.  

Paypal 
Πελάτες που διαθέτουν ήδη λογαριασμό Paypal και επιθυμούν να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους με πληρωμή μέσω Paypal, μπορούν να επιλέξουν την επιλογή ‘Αγορά με Paypal Express’ κατά την διαδικασία επιλογής τρόπου πληρωμής. Νέοι PayPal πελάτες θα ανακατευθυνθούν προς τον ιστότοπο του PayPal για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και εν συνεχεία θα μπορούν να επιλέξουν την ‘Πληρωμή μέσω PayPal’