Τρόποι Αποστολής, Παράδοση

Παραλαβή από το κατάστημα

Κατόπιν Επικοινωνίας

Παράδοση στο χώρο σας

Μεταφορική εταιρεία

Επιλέξτε να παραλάβετε από το κατάστημα μας την παραγγελία σας, εξοικονομώντας το κόστος μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά μπαταρία οχήματος, εξειδικευμένος τεχνικός της εταιρείας μας θα την τοποθετήσει χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Εφόσον κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέξετε «Παραλαβή από το κατάστημα», θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της παραλαβής άμεσα μόλις λάβουμε την παραγγελία σας. 

Λιοσίων 170, 10445, Αθήνα

Ωράριο καταστήματος

Δευ-Παρ: 09:00-18:00

Σαβ: 09:00-14:00


- Έμεινε το όχημα σας και δεν μπορεί να το κινήσετε; 
    - Χρειάζεστε μπαταρία οποιουδήποτε τύπου και δεν θέλετε να κατέβετε στο κέντρο;

Κανένα πρόβλημα! Εξειδικευμένος τεχνικός της εταιρίας μας θα παραδώσει στο χώρο σας την παραγγελία σας. Αν πρόκειται για όχημα, η αντικατάσταση της παλιάς μπαταρίας θα γίνει από εμάς. Εφόσον κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέξετε «Παράδοση στο χώρο μου», θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της παράδοσης την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει, άμεσα μόλις λάβουμε την παραγγελία σας.

H Παράδοση στο Χώρο σας ισχύει για Μπαταρίες ΜΟΝΟ!


Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε περιοχή που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε απευθείας με δικό μας όχημα, θα χρειαστεί να σας αποστείλουμε το προϊόν με μεταφορική. Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα.

Μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο φορτηγών)

Αν πρόκειται για μπαταρία αυτοκινήτου η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο φορτηγών) ή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

  • Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 3€ ΜΕ ΦΠΑ (ελάχιστη χρέωση. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση) 
Αν κάνετε την παραγγελία σας μέχρι τις 14.00 Δευτέρα έως Παρασκευή θα παραλάβετε την επόμενη ημέρα, διαφορετικά την μεθ’ επόμενη εργάσιμη. 

Εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier)

Αν πρόκειται για οποιοδήποτε άλλο είδος (εκτός μπαταρίας αυτοκινήτου), η μεταφορά γίνεται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα όταν καταχωρείτε την παραγγελία σας.
  • ΜΕΧΡΙ 2 ΚΙΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 3,10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ. ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ 1,10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. 
  • ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 2,46 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΣΤΗ COURIER.
 Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας μέχρι τα 16:00 και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέξετε «εταιρεία ταχυμεταφορών», θα αποστείλουμε την παραγγελίας αυθημερόν και θα παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη.