Τι είναι οι μπαταρίες Dual Purpose;

Δημοσιευθηκε απο editor 11/06/2019 0 Σχολια Μπαταρίες,

Αλλιώς γνωστές ως μπαταρίες διπλού σκοπού – οι dual purpose μπαταρίες προορίζονται τόσο για την εκκίνηση του κινητήρα, όσο και για ελαφρές καταναλώσεις, όπως την εξυπηρέτηση των αξεσουάρ και ηλεκτρονικών συστημάτων, ήτοι ως γενικός τροφοδότης ενέργειας.

 

Συνήθως οι μπαταρίες MARINE είναι μπαταρίες διπλού σκοπού και πολλές φορές φέρουν - εκτός από τον κανονικό πόλο - και έναν δεύτερο ακροδέκτη βίδας από τον οποίο μπορεί να γίνει ρευματοληψία. Είναι πιο ενισχυμένες από τις απλές μπαταρίες εκκίνησης για το λόγο ότι απαιτείται διαφορετική κατασκευή ώστε να αντέχει η μπαταρία και στις εκφορτίσεις. Αυτό σημαίνει πιο χοντρές πλάκες και επίσης διαφορετικές μονώσεις που δίνουν μεγαλύτερη αντοχή στις εκφορτίσεις.

 

Μιας και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες σκαφών που ετοιμάζονται για θαλάσσιες εξορμήσεις. Έχετε όμως οπλιστεί με την κατάλληλη μπαταρία, ώστε το σκάφος σας να αποδίδει στο μέγιστο;

 

Οι ιδιοκτήτες σκαφών εκτιμούν την ανεξαρτησία τους και την σχέση τους με τη θάλασσα. Ταυτόχρονα, απαιτούν άνεση και την ασφάλεια: Οι ηλεκτρικές καταναλώσεις του σκάφους χρειάζεται να παρέχονται αξιόπιστα.  Το ψυγείο, ο φωτισμός, τα bow thruster χρειάζονται μεγάλες ποσότητες ενέργειας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και γρήγορες επαναφορτήσεις.  Οι μπαταρίες MARINE καλύπτουν απολύτως αυτές τις ειδικές απαιτήσεις.

 

Πλεονεκτήματα:

 

  • Ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ικανότητα, εξαιρετική τους αντίσταση σε κύκλους βαθιάς εκφόρτισης, καθώς και κορυφαία ασφάλεια.
  • Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, μέχρι και διπλάσια κυκλική αντοχή από ό, τι οι συμβατικές υγρές μπαταρίες,
  • Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες dεν απαιτούν συντήρηση, με ελάχιστη αυτοεκφόρτιση και είναι ιδανικές για εποχιακή χρήση.

 

Ψάχνετε μπαταρία για κινητές εφαρμογές με αρκετούς ηλεκτρικούς καταναλωτές που πρέπει να τροφοδοτούνται με ενέργεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Το Battery Club σας έχει την ιδανική λύση: μπαταρίες διπλού σκοπού (dual purpose) για τροχόσπιτα, κινητά σπίτια, ηλεκτρικά σκάφη και μηχανοκίνητα σκάφη!

 

Εξασφαλίστε πάντα μια αξιόπιστη παροχή ρεύματος μόνο στο Battery Club

Σχολιαστε