Γιατί να αγοράσω έξυπνο φορτιστή NOCO για την μπαταρία του οχήματός μου;

Δημοσιευθηκε απο editor 18/01/2021 0 Σχολια Αξεσουάρ AUTO-MOTO,

Αναμφισβήτητα οι φορτιστές μπαταριών αυτοκινήτων είναι πιο σημαντικοί απ' ότι κάποιος νομίζει, μιας και οι μπαταρίες οχημάτων χρειάζονται συντήρηση και φροντίδα, για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία τους και να διαρκούν περισσότερο. 

 

Αλλά όταν αναζητάμε τον κατάλληλο φορτιστή, οι επιλογές στην αγορά είναι αρκετές και τα κριτήρια εξίσου πολλά!

 

Η Battery Club σας διευκολύνει στην επιλογή που θα κάνετε, παρουσιάζοντάς σας σήμερα τους UltraSafe Έξυπνους Φορτιστές Συντηρητές της NOCO.

 

Πέραν του ότι φορτίζουν μπαταρίες για μοτοσυκλέτες, ATVs, Snowmobiles, Jet Skis, χορτοκοπτικά και πολλές άλλες εφαρμογές, οι ultra safe έξυπνοι φορτιστές συντηρητές Noco είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί για τη συντήρηση μπαταριών μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, σκαφών, αυτοκινούμενων τροχόσπιτων κ.α. Είναι μικροί αλλά ισχυροί, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μπορούν να φορτίσουν τις παραπάνω μπαταρίες 2 φορές πιο γρήγορα συγκριτικά με τους συμβατικούς φορτιστές. 

 

Φορτίζουν ακόμα και πλήρως αποφορτισμένες μπαταρίες  όλων των τύπων(AGM / GEL / VRLA / Κλειστού τύπου με υγρό ηλεκτρολύτη, Ανοιχτού τύπου με υγρό ηλεκτρολύτη) με μηδενικό κίνδυνο υπερφόρτισης και μπορούν να συντηρήσουν μπαταρία κάθε μεγέθους- Μπορούν να μείνουν συνδεδεμένοι με απόλυτη ασφάλεια στη μπαταρία για απεριόριστο χρονικό διάστημα (24/7/365).

 

Προσφέρουν απόλυτη απόδοση και ευελιξία, φορτίζουν τις μπαταρίες, ανακτούν σχεδόν κατεστραμμένες μπαταρίες, είναι κατάλληλοι για υβριδικά & Start-Stop οχήματα και είναι συμβατοί με CANBUS ηλεκτρικά συστήματα.

 

Εκ των χαρακτηριστικών των έξυπνων φορτιστών της Noco ξεχωρίζουν τα εξής: είναι εξαιρετικά συμπαγείς, φορητοί, με ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό, ανθεκτικοί σε νερό και ακτίνες UV, τοποθετούνται εύκολα σε οποιαδήποτε πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος, ελέγχουν τη μπαταρία και προσαρμόζονται ανάλογα, με αποτέλεσμα την ασφαλή και αποτελεσματική φόρτισή της, διενεργούν αυτόματα διαγνωστικό τεστ και εντοπίζουν τη κατεστραμμένη ή βραχυκυκλωμένη μπαταρία.

 

Επισκεφθείτε την Battery Club και επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα έξυπνων φορτιστών μπαταριών οχημάτων που διαθέτουμε! Θα βρείτε πάντα οικονομικές, ποιοτικές και εξατομικευμένες λύσεις!

Σχολιαστε