Γιατί να αγοράσω μπαταρία UNIBAT για την μοτοσυκλέτα μου;

Δημοσιευθηκε απο editor 29/01/2019 0 Σχολια Μπαταρίες,

Κορυφαίος παραγωγός μπαταριών μοτοσυκλετών και όχι μόνο, το εργοστάσιο Samauto με έδρα το Μπάρι της Ιταλίας λανσάρισε, στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, το δημοφιλές εμπορικό σήμα των μπαταριών UNIBAT.

 

Στοχεύοντας να διανέμει τις συγκεκριμένες μπαταρίες στις Ευρωπαϊκές αγορές, η εταιρεία κατάφερε, έως το 2005, να διαθέσει περίπου 1,5 εκατομμύρια μπαταρίες moto στις αγορές που δραστηριοποιείται. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η εταιρεία έχει δημιουργήσει πολλές εμπορικές συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου σαν ΟΕΜ, δραστηριότητα που ξεκίνησε το 2005 με το brand UNIBAT-BENELLI – BETA – HM – HUSQVARNA – MOTO MORINI – MALAGUTI – DUCATI.

 

Η χρήση υψηλής τεχνολογίας κάνει τις μπαταρίες UNIBAT να ξεχωρίζουν και να ανταγωνίζονται ισάξια εταιρείες κολοσσούς του χώρου των μπαταριών οχημάτων.

Στα βασικά πλεονεκτήματα των μπαταριών UNIBAT περιλαμβάνονται:  

 

- Δεν απαιτείται συντήρηση (MF)

- Εξαιρετική ισχύς εκκίνησης

- Περισσότεροι κύκλοι εκφόρτισης σε σχέση με τις συμβατικές μπαταρίες

- Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε θέση, χωρίς κίνδυνο διαρροής οξέος

-Υψηλή απόδοση που καλύπτει όλες τις εφαρμογές, ακόμη και του πιο απαιτητικού μοτοσικλετιστή!

 

Για υψηλή απόδοση και αξιοπιστία λοιπόν, εμπιστευτείτε το Battery Club, το πληρέστερο κατάστημα μπαταριών για μηχανές, μηχανάκια, scooter και μοτοποδήλατα και εφοδιαστείτε με μια μπαταρία UNIBAT για την μοτοσυκλέτα σας!

Σχολιαστε